HANKE "ELEKTRIAJAMITE OST JA PAIGALDUS REOVEEPUMPLA SIIBRITELE" ALUSDOKUMENT

 

HANKIJA: AS Sillamäe-Veevärk, Ranna 5 Sillamäe

KONTAKT: Aimeli Laasik, aimeli[at]silveevark.ee, koduleht http://www.silveevark.ee/et/hanked.html.

EELDATAV MAKSUMUS: 5 000,00 eurot käibemaksuta

 

ÜLDINFO: Sillamäe reoveepumpla, mis asub aadressil Ranna 22a, võtab vastu linna elamupiirkonnast kogutud reovee ning juhib selle edasi reoveepuhastile. Pumplasse suunduv reovesi siseneb kanalisse, mis jaotub kaheks võrekanaliharuks, kummassegi on paigaldatud mehhaaniline võreseade. Kanaliharud on suletavad mehhaaniliste siibritega. Lisatud fotod saab avada lingilt: foto 1, foto 2.

 

LÄHTEÜLESANNE:

  1. Hankija sooviks on osta 2 (kaks) uut elektriajamit, mis tuleb paigaldada reoveepumplas asuvatele siibritele läbimõõduga DN 400.

  2. Pakkuja ülesannete hulka kuulub samuti elektriajamite paigaldus koos seadistusega.

 

NÕUDED PAKKUJALE:

  1. Pakkujal ei tohi olla maksuvõlglane. Hankija kontrollib Pakkuja maksuvõlgasid Maksu- ja Tolliameti kodulehe kaudu: https://www.emta.ee/et. Hankija kõrvaldab menetlusest Pakkuja, kes pole võlgu kõrvaldanud 3. tööpäeva jooksul alates vastava teate saamisest.

  2. Pakkumus peab vastama Hankija lähteülesandele. Mittevastavuse korral on Hankijal õigus teha tagasilükkamise otsus ja Pakkuja ei osale edasises hankemenetluses.

 

TAGASILÜKKAMINE: Hankija võib lükata tagasi kõik pakkumused, kui nad ületavad hanke eeldatavat maksumust.

 

LÄBIRÄÄKIMISED: Hankija võib pidada hinna üle läbirääkimisi, kui kõik vastavaks tunnustatud pakkumused ületavad planeeritud maksumust. Kui pakkuja ettepanekule ei vasta, jääb jõusse pakkumuse esialgne maksumus.

 

PAKKUMUS: Pakkumuse hindamise kriteeriumiks on madalaim hind. Võrdsete hinnapakkumuste korral annab Hankija võimaluse pakkumuse hinda korrigeerida. Pakkumus peab olema jõus vähemalt 30 päeva.

 

ETTEPANEK: Hankija teeb Pakkuja(te)le ettepaneku esitada pakkumus vastavalt hanke lähteülesandes määratud tingimustele. Enne pakkumuse esitamist on võimalik tutvuda hanke objektiga.

 

PAKKUMUSTE ESITAMINE: Pakkumused tuleb esitada e-postile: aimeli[at]silveevark.ee .

 

PAKKUMUSTE AVAMINE: 13.05.2019 kell 13:00