HANKEDOKUMENTIDE KOOSTAMINE SILLAMÄE TRASSIDE II EHITUSTÖÖDEKS 

 

 


Kutse hankedokumentide koostamise pakkumuse esitamiseks ÜF projekti  nr. 2.1.0101-09-0010 ” Sillamäe linna veevarustus- ja kanalisatsioonisüsteemide rekonstrueerimine” raames Sillamäe trasside II ehitustööde ostmiseks riigihanke korras ning osalemine tellija eksperdina.

AS Sillamäe-Veevärk soovib ÜF projekti nr. 2.1.0101-09-0010 elluviimise eesmärgil sisse osta hankedokumentide koostamise teenust, mille tulemusena koostatud hankedokumentide alusel saab omakorda sisse osta teenust Sillamäe trasside II ehitustöödeks EV riigihangete seadusega sätestatud korras avatud enampakkumisena.

Hankedokumentide koostamise teenuse sisseostmiseks on AS Sillamäe-Veevärk koostanud lähteülesande, mis määratleb ära sisseostetavate teenuste eesmärgi, sisu mahu ning muud tellija seisukohalt olulised aspektid.

Lähteülesanne koos lisadega on kättesaadav allolevalt lingilt Lähteülesanne nr 6

Hanketeate avaldamine toimub AS Sillamäe-Veevärk kodulehel www.silveevark.ee alates 21. jaanuar 2011.a.

Pakkumuste esitamise viimane tähtaeg on 14. veebruar 2011 kell 16.00.

Pakkumused tuleb saata aadressile AS Sillamäe-Veevärk, Ranna 5, 40231 Sillamäe

või e-mailile: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

Täiendav info:    Aimeli Laasik    55 41 650        e.mail:   See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Viktor Rodkin   39 24 077       e-mail:   See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.