REOVEEPUHASTI PROJEKTEERIMIS- JA EHITUSTÖÖDE HANKEDOKUMENTIDE KOOSTAMINE

  


Kutse hankedokumentide koostamise pakkumuse esitamiseks ÜF projekti  nr. 2.1.0101-09-0010 ” Sillamäe linna veevarustus- ja kanalisatsioonisüsteemide rekonstrueerimine” raames reoveepuhasti projekteerimis- ja ehitustööde sisseostmiseks riigihanke korras ning osalemine tellija eksperdina.

AS Sillamäe-Veevärk soovib ÜF projekti nr. 2.1.0101-09-0010 elluviimise eesmärgil sisse osta hankedokumentide koostamise teenust, mille tulemusena koostatud hankedokumentide alusel saab omakorda sisse osta reoveepuhasti rekonstrueerimise projekteerimis- ja ehitustöid EV riigihangete seadusega sätestatud korras avatud enampakkumisena.

Hankedokumentide koostamise teenuse sisseostmiseks on AS Sillamäe-Veevärk koostanud lähteülesande, mis määratleb ära sisseostetavate teenuste eesmärgi, sisu mahu ning muud tellija seisukohalt olulised aspektid.

Lähteülesanne koos lisadega on kättesaadav allolevalt lingilt Lähteülesanne nr 4

Hanketeate avaldamine toimub AS Sillamäe-Veevärk kodulehel www.silveevark.ee alates 20.aprillist 2009.a.

Pakkumuste esitamise viimane tähtaeg on 14. mai 2009 kell 16.00.

Pakkumused tuleb saata aadressile AS Sillamäe-Veevärk, Ranna 5, 40231 Sillamäe või ühele näidatud e-mailile: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

Täiendav info:    Aimeli Laasik    55 41 650        e.mail:   See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Viktor Rodkin   39 24 077        e-mail:   See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.